Zonnepanelen wassen met osmosewater

Hoe gaan we te werk?

 

 

  1. Geld. Wat wij Nederlanders misschien wel het belangrijkste vinden: Door de panelen schoon te houden werken ze bewezen efficiënter. Efficiënte goed werkende panelen leveren meer stroom op besparen u dus meer geld.
  2. Duurzaamheid. Door vuil en vogelpoep kunnen hotspots ontstaan die inbranden. Dat kan niet meer herstellen en blokkeert zonlicht. Meer uitleg daar over kunt u vinden op deze site. Door uw panelen schoon te houden gaan ze langer mee!
  3. Uiterlijk. Schone zonnepanelen zijn een visitekaartje voor uw woning of bedrijf! U houdt toch ook uw ramen en tuin netjes?
zonnepanelen-reinigen

Voor Reiniging

voor bewassing

1 jaar geleden gereinigd

Na Reiniging

Na bewassing

Zojuist gereinigd

Voor Reiniging

zonnepanelen vuil

1 Jaar geleden gereinigd

Na Reiniging

zonnepaneel schoon

Zojuist gereinigd

Top 3 voordelen van zonnepanelen reiniging!

Geld verdienen!

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat het nuttig is zonnepanelen schoon te houden. Neem bijvoorbeeld Google. Zij lieten hun zonnepanelen op het hoofdkantoor voor het eerst schoonmaakten 15 maanden na installatie. Uit hun eigen onderzoek bleek  het rendement meteen te verdubbelen. Ze herhaalden hun onderzoek door het 8 maanden later opnieuw te wassen en opnieuw steeg de output meteen met 36%. kijk naar het onderzoek door hier te klikken.

Duurzaamheid

Vogelpoep kan als je het te lang laat zitten  inbranden en het oppervlak van uw zonnepaneel beschadigen. Wat veel mensen niet weten is dat door zo’n ingebrande hotspot enkele cellen worden geblokt, en dit op zijn beurt leidt tot spanningsopbouw in het hele paneel. Dit kan zeer schadelijk zijn voor het hele paneel. Kortom: uw investering gaat langer mee als u ze schoonhoudt.

Uiterlijk

U bent natuurlijk trots op uw zonnepanelen. Het is een mooi visitekaartje voor uw woning of onderneming/bedrijf. Ook hier in Nederland hebben we te maken met Sahara zand, pollen en vogelpoep. Door tijdig reiniging van uw zonnepanelen blijven ze er mooi en representatief uit zien.

Werk gebied

Solar services & cleaning opereert vanuit Doetinchem.

Wij zijn actief in de regio Achterhoek, onder meer in de volgende gemeenten: Doetinchem, Montferland, Oude  IJselstreek, Bronckhorst.

We zijn ook werkzaam in de volgende plaatsen: Doetinchem, Didam, Doesburg, Gaanderen, Ulft, Terborg, Silvolde, ‘s-Heerenberg.
Als uw plaats er niet tussen staat neem gerust contact op voor de mogelijkheden.